top of page

Merry X-mas!

Lieve allemaal, nog een paar uur voordat de feestdagen echt beginnen. Via deze weg wil ik jullie bedanken voor alle liefde, warmte en steun die ik van jullie heb mogen ontvangen het afgelopen jaar. Dit neem ik mee het nieuwe jaar in en hopelijk lezen jullie weer mee in 2020! Dankjulliewel!

Hele warme gezellige kerstdagen en een heel gelukkig nieuwjaar vol liefde en gezondheid!

 

Wil je me helpen bij mijn zoektocht naar het onzichtbare pilletje? Dat kan! :-) Klik [hier] voor meer info.


Na al deze tekst over mij, vind ik het super leuk om ook even iets van jou te horen. Laat een reactie achter, ik lees ze allemaal met veel plezier!

1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1件のコメント


Veronica van der Ven
Veronica van der Ven
2019年12月24日

Wij wensen je Mooie feesdagen toe, en voor 2020, blijdschap, vrede met jezelf en de mensen om je heen. Dat je gezondheid nog verder mag verbeteren, en je goede moed blijft houden, ondanks de omstandigheden.

Jouw ziekte is geen kwade zet van je lichaam, je kunt hier als mens niets aan doen.

Natuurlijk hopen we dat je nog een mooie tijd op aarde mag doorbrengen....samen met je dierbaren.

Daarom wensen we jou de zegen van de Almachtige toe, Hij alleen heerst over ons leven!!

Een hartelijke groet van Ton en Vera

いいね!
bottom of page