top of page
HI!
 
Ik ben Jany en ik heb een hersentumor.
Profielfoto.jpg

Welkom op mijn blog!

 

2018 was voor mij het meest mooie, maar ook het meest bizarre jaar van alle 29 jaren die ik tot dan toe beleefd had. Ik werd moeder van een prachtige zoontje Daan, maar vijf weken later begon mijn oog ineens te knipperen... Wat er toen precies gebeurde lees je hier in mijn eerste blog 'Hoe het allemaal begon'.    

Een hersentumor, ongeneeslijk, en zeer levens verkortend. Daar moest ik het mee doen. De reguliere zorg in het ziekenhuis kan naast bestraling en chemo weinig bieden om me een beter vooruitzicht te geven. Er is geen pilletje of operatie die de tumor uit mijn hersenen kan jagen. Maar de moed laat ik hierdoor niet in mijn schoenen zakken. 

 

Nu de reguliere zorg niet de oplossing biedt, wil ik kijken of ik met complementaire zorg wellicht een verbetering voor mijn gezondheid kan vinden. Mijn lijf heeft de tumor zelf gemaakt, misschien kan ik hem ook zelf weer afbreken. Via deze blog houd ik jullie graag op de hoogte van alles wat ik tegenkom en ga ervaren in deze, voor mij, nieuwe wereld.

 

Helaas wordt lang niet alle complementaire zorg vergoed. Daarom kan ik een beetje hulp goed gebruiken om geen kans onbenut te hoeven laten. Mocht je het leuk vinden om mij eenmalig, incidenteel, of misschien maandelijks met een klein bedrag te willen steunen, dan ben ik je hier enorm dankbaar voor! Dit kan met een bedrag naar eigen keuze naar:

 

J. C. Veldstra NL79 INGB0008864204.

 

Als je je abonneert op deze blog krijg je een klein bericht van me als ik een nieuwe ervaring met je kan delen. En natuurlijk vind ik het ook leuk om van jou te horen, dus laat gerust een reactie achter als je iets gelezen hebt. Dankjewel, fijn dat je me volgt in de zoektocht naar het onzichtbare pilletje.

 

Na elke nieuwe therapie of behandeling zal ik mijn ervaring met je delen, en hopelijk kan ik dan ook daadwerkelijk vertellen dat het helpt, of uiteindelijk… als de kanker afneemt… dat ik het onzichtbare pilletje gevonden heb!​

Liefs, Jany

CONTACT

Dankjewel! Je bericht is verzonden.

bottom of page