top of page

Het dak kan er voor de 3e keer af!

De quarantaine is nog steeds van kracht maar gelukkig is er ook weer positief nieuws te delen dus daarom even een korte update.

Begin van deze maand heb ik weer een goede uitslag gehad van mijn derde MRI. Het was nog even spannend of de scan wel plaats kon vinden in verband met Corona maar gelukkig ging de geplande afspraak door. Wel was alles rondom en tijdens de scan anders dan anders. Het VUMC heeft sindskort een nieuw gebouw waar ze alleen beeldmateriaal maken, geen pasfoto’s voor je paspoort, maar je kan er terecht voor röntgen en MRI. Ook moest ik dit keer alleen naar binnen, dus het was even wennen. Eén groot voordeel de 1,5 meter maatschappij, bij binnenkomst kon ik meteen door naar de scankamer en daar bleek niet alleen het gebouw nieuw, ook de apparatuur is nieuw. Ik mocht mijn eigen radiozender uitkiezen en kon zelfs de muziek horen terwijl het MRI apparaat druk was met het maken van de foto’s wat doorgaans gepaard gaat met een hoop geluid zoals piepjes en tikken. Een nieuw apparaat betekent ook een sneller proces, want waar ik normaal gesproken 28 minuten in het apparaat lig, stond ik nu binnen een half uur weer op straat.


Normaal gesproken ga ik een week na de scan naar het spreekuur van de neuroloog in het VU. Maar ook dit was anders, ik zou namelijk gebeld worden. En pas einde van de middag. Bij de eerdere scans kwam de spanning vaak pas vlak voor het moment dat we het kantoor van de neuroloog instapten, maar een hele dag wachten op een telefoontje vond ik niet heel prettig. Gelukkig belde de neuroloog op het afgesproken tijdstip en was aan zijn ‘hallo’ al te merken dat de scan wederom goed was. Weer een heel fijne bevestiging en eerlijk gezegd ook wel weer een opluchting. De scan is stabiel en om mijn neuroloog te quoten: “Zo zie ik ze het liefst”.


“Zo zie ik ze het liefst"

Verder is het belangrijkste nog steeds om mijn immuunsysteem goed in balans te houden en daarom ben ik ook heel dankbaar dat ik afgelopen week weer terecht kon bij mijn acupuncturist en volgende week weer een afspraak heb bij de homeopaat. De zoektocht in quarantaine kan dus mondjesmaat weer verder en dat is heel fijn.


Ook al moeten we het nu vooral hebben van het online en geschreven contact, ik ben nog steeds heel dankbaar voor jullie steun en medeleven. Dit geeft heel veel positieve energie en maakt ook in deze gekke tijden mijn zoektocht nog steeds mogelijk. Dankjulliewel!


Zorg goed voor jezelf en voor elkaar!

 

Wil je me helpen bij mijn zoektocht naar het onzichtbare pilletje? Dat kan! :-) Klik [hier] voor meer info.


Na al deze tekst over mij, vind ik het super leuk om ook even iets van jou te horen. Laat een reactie achter, ik lees ze allemaal met veel plezier!

4 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

4 Σχόλια


phjmvanderven
phjmvanderven
25 Μαΐ 2020

Helemaal top, Jany.

Μου αρέσει

Sanne Griffioen
25 Μαΐ 2020

Yes! Wat super fijn lieve Jany! Gefeliciteerd met deze goede uitslag 😘❤️ liefs Sanne

Μου αρέσει

Erik van der Ven
Erik van der Ven
25 Μαΐ 2020

Op naar feestje 4!!!! <3<3<3

Μου αρέσει

Aimée Verel
Aimée Verel
25 Μαΐ 2020

Wat een super fijn en positief bericht!! 🥳 In deze tijd kunnen we dit soort nieuws extra goed gebruiken 😃 Heel blij voor jullie!

Μου αρέσει
bottom of page